Els inicis

En Toni Lineros i la Isabel Verdaguer s’han dedicat sempre a cuidar bestiar porcí. De fet, es va conèixer treballant en una granja porcina. Han passat moltes primaveres i ara ja fa 28 anys que van constituir el seu propi negoci familiar que ha anat evolucionant al llarg dels anys. L’activitat principal ha estat sempre la cria i la comercialització de porcí, un sector que les ha vistes de tots colors.

Serveis complementaris de turisme rural

En Toni i la Isabel, lluitadors i emprenedors de mena, de seguida van apostar pel turisme rural com a activitat complementària. L’any 2002 van crear l’empresa Serveis Turístics Les Cabanyes, que a més de l’activitat de producció porcina, va començar a oferir serveis de turisme rural a la finca La Pradella, de propietat familiar, al veïnat de la Vola de Sant Pere de Torelló (Osona). Per a més informació sobre allotjament a la Pradella, podeu consultar www.lapradella.com.

El creixement empresarial

L’any 2012 en què el sector viu un moment delicat, aposten pel creixement, adquireixen i renoven les explotacions per millorar-ne la competitivitat i el compliment de la nova normativa de benestar animal.

Neix Ca l'Ona per a la comercialització directa

El setembre de 2017 Ca l’Ona inicia l’activitat amb una sala d’especejament i d’elaboració creada per comercialitzar directament a l’engròs carn i derivats del porc propis.
 • cotització setmanal

  La
  cotització
  setmanal
  del porc

  02/05/2019


  Porc normal o de Lleida nacional

  1,360 €/kg


 • Feu la vostra
  comanda!

  Avantatges de ser client de
  Ca l'Ona. Registreu-vos!

  . Podreu fer la vostra comanda online, les 24 hores del dia, els 7 dies de la setmana.

  . Us portarem la comanda a domicili.

  . Us informarem periòdicament sobre novetats i ofertes especials per a clients.

  Condicions generals de compra