The Blog

El Saló Internacional d’Alimentació, Begudes i Foodservice, que organitza cada dos anys Fira de Barcelona, tindrà lloc del 16 al 19 d’abril de 2018 al recinte firal Gran Via de Barcelona.

La 22a edició de la fira Alimentària, que enguany se celebra conjuntament amb Hostelco, el Saló Internacional per a l’Equipament de la Restauració, Hoteleria i Col·lectivitats, reunirà més de 4.500 empreses. Amb una superfície de més de 100.000 m2 d’exposició, gairebé ocuparà tot el recinte de Gran Via. La darrera edició, l’any 2016, va rebre més de 140.000 visitants professionals, procedents de 157 països.

Quant a Intercarn 2018, el saló dedicat als productes carnis i derivats, comptarà amb una superfície de més de 15.000 m2 (pavellons 4 i 5) i més de 500 firmes expositores, entre les quals, les principals organitzacions del sector com Interporc, INTEROVIC, Anafric i la Fecic.

Un any més es consolida com la fira més important del sector a Espanya i de reconegut abast internacional. Sens dubte, una cita ineludible, així que us facilitem les dades bàsiques d’aquesta edició perquè les anoteu a la vostra agenda.

Dates
Del 16 al 19 d’abril de 2018
Horari
Dilluns, dimarts i dimecres: de 10 h a 19 h
Dijous: de 10 h a 18 h
Lloc
Recinte Gran Via de Fira de Barcelona. Pavellons 1, 2, 3, 4, 5 i 6
Av. Joan Carles, I, núm. 58-64
08908 L’Hospitalet de Llobregat (Barcelona)
Salons
Intervin (vins i espirituosos)
Intercarn (carns i derivats)
Interlact (lactis i derivats)
Restaurama (alimentació fora de la llar: Hosteleria, restauració, càtering i col·lectivitats)
Expoconser (conserves i semiconserves)
Multiple Foods (International Pavilions, Lands of Spain, Snacks, Biscuits & Confectionary, Mediterranean Foods, Organic & Functional Foods, Grocery Products, Fine Foods)

Més informació: http://www.alimentaria-bcn.com/ca/home

Leave a Comment

Your email address will not be published.

Comentaris

Name*

Correu-e*

Website*

eight − four =